sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kokeilin uutta.

Ompelukone on saapumisestaan asti seissyt samalla paikalla, mille sen aikanaan asetin. Sen ympärille on kerääntynyt sitten tavaraa sun toista, ja pikkuhiljaa on kypsynyt ajatus jonkunsorttisen hupun valmistamisesta tuolle koneparalle. Josko sen nyt nostaisi sitten vähän pois pöydältä, mies olisi tyytyväinen jos käyttäisin oman pöytätilani omille jutuilleni enkä levittelisi kaikkia venäjän käännöslippulappusia hänen työpöydällensä..

Käytin Pinterestin kautta löytynyttä ohjeistusta moisen tekemiseen. Ohje löytyy täältä, klik. Kokeilin tuota aplikointia, halusin hupun sivulle jotain. Koska nyt tuota venäjää opiskelen, halusin kokeilla sillä kielellä laittaa jotain, mikä olisi lyhyttä. Sanaksi valikoitui шить, ommella. Kankaan hain Ikeasta. Näin tämä projekti onnistui: Samalla taustalla näkyy hieman sitä mainittua sekalaisuutta.. Niin.

Kävin tuossa myös pyörähtämässä lankakauppa Kerässä saatuani idean nuorisotutkimuksen teemaseminaarissa tehtävään tutkimukseen. Se yllätysyllätys liittyy jotenkin neulomiseen, ja halusin päästä taas tunnelmaan.. Tai jotain? Ainahan nämä lankaostokset voi perustella itselleen tavalla tai toisella. Tuosta projektista hieman enemmän vähän myöhemmin, kun olen saanut jäsenneltyä ajatukseni ja teoriataustat yyämäs.

Tosiaan, sieltä Kerästä; ostin sukkalankaa. Tuhlasin (hei, tämä kerä oli kuitenkin kympin kalliimpi kuin normaalisti (7veikka) ostamani sukkalangat!) tähän Regian Highland Tweed -kerään, mutta ehkä se on sen arvoista. Kohta pääsee sukat puikoille, kokemusta ei siis vielä ole. Mukava kuitenkin päästä neulomaan jostain muustakin sukkia kuin tuosta perinteisestä.

Monessa blogissa olen nähnyt hehkutusta siitä, kuinka Kerässä paketoidan ihanasti ostokset, ja kyllähän se näin on; ei tätä olisi malttanut avata ollenkaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti