tiistai 12. helmikuuta 2013

Lahja-askartelua

Eilen (11.2) tuli täyteen puoli vuotta naimisissaoloa aivan ihanan miehen kanssa. Voisin suitsuttaa menemään kaikennäköisiä ominaisuuksia, mutta tuo mies vaan kokisi olonsa kiusaantuneeksi. Joten jätän sen puolen nyt tästä kokonaan.

Esittelen kuitenkin pari aikanaan tekemääni juttua, jotka olen herralle lahjoittanut. En oikein tuosta huomenlahjaideasta koruna tms. jaksanut innostua, ja valmistinkin mielummin paketin, jossa viestinä oli "Minä rakastan sinua". Idean löysin Pinterestin kautta täältä. Kirjoittelin siis noin 52 syytä, miksi tuota ihanaa rakastan, ja liimasin ne korttipakan kortteihin. Minun versioni näyttää tältä:
Toinen lahja on ollut joululahjani toinen osa. Ensimmäinen tosiaan sisälsi lapaset. Mietin ennen joulua mahdollisia ideoita, ja tuskissani jopa kysyin mieheltä, mitä hän haluaisi. Vastaus oli jotakuinkin "Jotain omaperäistä". Keksi siinä sitten.

Joku päivä kaiketi töissä sitten välähti.


Ostin kirjan ja liimasin joka viidennelle sivulle kuukauden "kalenterin". Nimesin sivuja otsikoilla "Kuukauden tapahtumat", "Tästä olen kiitollinen" yms. Kannen koristelu jäi tarkoituksella hieman karuksi, mies ei olisi arvostanut hullua tilpehöörimeininkiä. Tätä on sitten täyteltykin nyt tammikuun osalta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti