perjantai 15. helmikuuta 2013

Piece of cake

Kaivoin taas ristipistovälineet esiin. Viimeksi olen kirjaillut moisella tavalla häämatkalla, kun uuden sukunimen innoittamana tein meille oveen nimikyltin. Sitä tuskin koskaan tulen tänne esittelemään, koska haluan pitää edes sen palasen itseäni vähän enemmän piilossa täällä netissä. (Enkä osaa sen vertaa käsitellä tuota kuvaa (koska tuo mun kuvankäsittelyohjelma ei toimi niinkun sen aikasempi versio 5v sitten) että saisin vaikka osan blurrattua.)

Kuitenkin, tämänkertainen työ liittyy anoppiin; Hänellä on tänään syntymäpäivä, ja kortti piti väsätä, ja jostain sain älynväläyksen, että siihen liittyy tiukasti ristipistoilu. Tuumasta toimeen, piirsin mallista itselleni kaavan jota noudattaa, ja sitten pistelemään. Työn täytyi olla aika yksinkertainen, koska tällä hetkellä soveltuvaa lankaa on vain punaista ja vaalean- sekä  tummansinistä.. :D Ehkä tässä voisi hankkia isompaan työhön enemmän lankoja.

Tältä tuo valmis kortti kuitenkin lopulta näytti:Reunoilla on vihdoin käyttöönotettua Käsityömessuilta ostettua washiteippiä. Ei tämä kyllä ihan siltä näytä, millaiseksi sen aluksi suunnittelin, mutta kortti siitä tuli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti