torstai 28. helmikuuta 2013

Uusi vuosi - missä mennään

Tammikuun ekoina päivinä menin julkisesti täällä blogissa lupaamaan asioita. Taisin silloin jo lupailla tilannekatsausta tammikuun loppuun mennessä ja nyt elellään jo helmikuun loppua. Niin se aika juoksee, ja lupauksia on jo täytettykin.

Lupaus 1: Keskeneräiset huivit valmiiksi

Toteutuma tähän mennessä: Briossihuivin sain valmiiksi, jee! Myös se toinen on erittäin hyvällä mallilla, viimeisiä viimeistelyjä vaille valmis. Uskomatonta, ikuisuusprojektini on tulossa valmiiksi. Täytyy keksiä jostain joku toinen ikuisuusprojekti kaappitilaa kuluttamaan.

Lupaus 2: Ei lankakauppoja tammikuussa, pienennetään olemassaolevaa varastoa

Toteutuma tähän mennessä: En ole koko vuonna käynyt lankakaupassa. Nyt pitäisi kyllä joku päivä ehtiä, jotta saisin yhteen tärkeään projektiin lisää materiaalia. Varastot eivät juuri pienentyneet, sillä kovin montaa projektia en noiden lupaus 1:n huivien lisäksi ole ehtinyt väkertämään.

Onnistuinko?

Mielestäni olen jo erittäin hyvällä mallilla kohti lopullista onnistumista. Sitten kun blogiin pamahtaa kuvat ja muu todistusaineisto valmiista ikuisuusprojektihuivista, voin sanoa onnistuneeni ja pitäneeni lupaukseni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti