tiistai 2. lokakuuta 2012

Top 5 jonossa

Noniin. Mitään en ole nyt valmiiksi saanut, paljon uutta vain aloittanut. Enkä kerkeä kuvaamaan keskeneräisiä, mutta haluan tehdä listan. Olkoon se siis Top 5 jonossa olevat neuletyöt. Idean tähän sain katsellessani Ravelryn "Queue"-välilehteä.

1. Villasukat ystävien lapselle. Tätä olen tässä suunnitellut jo jonkin aikaa, muttakun omista lankavarastoista ei prinsessalle sopivaa lankavaihtoehtoa löydy. Pitää käydä katsastamassa jokin kauppa.

2. Villasukat itselle. Tästä innostuin tehdessäni pitsineulevillasukkia, joista jo edellisessä bloggauksessani mainitsin. Lanka on periaatteessa valmiina.

3. Pipo itselleni. Löysin Ravelrystä ihanan ohjeen, ja voipi olla että tänne aika pian ilmaantuukin valmis tuotos.. :)

4. Maatuskatiskirätti. Sain äidiltä juuri oikean väristä bambulankaa, ja nyt enää pitäisi saada puikot vapaaksi toisesta työstä, että saisin tuon toteutettua.

5. Pitsineuletakki. Löysin jo ajat sitten (juuri ennen häitä) Suuresta Käsityölehdestä kivan ohjeen, jossa käytetään Novitan Rose Mohairia sekä Woolia. Sattumalta olen tarpeeksi ensin mainittua ostanut jostain, ja enää puuttuisi tuo Wool. Että jos joku sattuu tietämään Tampereen tai Seinäjoen seudulla joskus kyseisen langan olevan vaikkapa tarjouksessa, vinkkaahan! Olisin hyvin kiitollinen siitä. Toisaalta myös tämän työn aloittaminen vaatii muutaman isomman projektin ensin loppuun saattamista.

Toivottavasti näistä kuullaan vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti