keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Suosikkejahan löytyy muutamia

Mietin junassa matkustaessani, mikä on minun suosikkineulontapaikkani. Toki pidän junassa neulonnasta, kun saan itseni sopivaan asentoon ja juna on vähintään mallia IC tai Pendolino. Pikajunassa penkit saavat selkäni jotenkin helposti särkemään, ja siksi valitsen mielummin ns. paremman junan.

Meidän sohva on tietysti hyvä vaihtoehto. Pehmeä, mukava, ja tuttu. Kaikki tarvittava lähellä. Mahdollisuus keittää vaikkapa teetä seuraksi. Sitten jokin TV-sarja pyörimään koneelta (TV:tä meillä ei vielä ole - mies on sitä mieltä ettei sitä tulekaan mutta saa nähdä... :D) ja kaikki on kivasti.

Yksi mielenkiintoinen paikka neuloa olisi kahvila. Minulla on ollut suunnitelmissa ottaa neuletyö mukaan ja kävellä johonkin kivannäköiseen kahvilaan (joita muuten löytyy Tampereelta kivasti!) ja vain neuloa jonkin hyvän kuuman tai kylmän juoman ääressä. Aika on vain tullut vastaan, ja toisaalta seuran puute. En osaa yksin mennä kahvilaan. Toki tämä vaihtoehto voisi tulla pidemmän päälle todella kalliiksi usein harrastettuna.

Mikä on sinun lempineulontapaikkasi?

1 kommentti:

  1. Oma suosikkini on työpaikan kokouksissa neulominen, koska siitä saa palkkaa ;)

    Oikeasti miellyttäviä paikkoja on tietysti se oma sohvannurkka. Ehkä telkkari taustalla hölisemässä ja pari kynttilää pöydällä sytytettynä.

    Jos ois paremmat ilmat, ulkoilmaneulontaa voisi myös kokeilla. Harmi, ettei liikkuessa oikein pysty neulomaan, ois kiva kävellä ja neuloa samaan aikaan...

    VastaaPoista