maanantai 1. lokakuuta 2012

Ensimmäinen joululahjaprojekti

Mielestäni syksyssä parasta kuulaiden syyspäivien jälkeen on uudet asiat. Monesti uusi koulu alkaa syksyllä, samoin uudet harrastukset. Tämä postitus nyt sitten jatkaa tätä "ensimmäisten" sarjaa jota olen huomaamattani aloittamassa; Tällä kertaa ensimmäinen joululahja on nähnyt päivänvalon jo tässä vaiheessa. Taustoituksena itsestäni: Minä vihaan joulua. Tai siis.. Vihasin. Okei, ehkä inhosin, vihata on niin vahva sana. Mutta en ole nauttinut siitä moneen vuoteen. Enkä ainakaan odottanut sitä kuukausia etukäteen... Paitsi nyt. Ehkä asiaan on vaikuttanut tuo puoliso, ja se että tästä tulee oikeasti ensimmäinen joulu yhdessä.

No, ehkä noista syistä johtuen en ole koskaan aloittanut ajoissa joululahjojen suunnittelemista. Yleensä se on lopulta mennyt viimeiselle viikolle. Siinä ajassa ei sitten kudotakkaan monia sukkia yms.. Tänä vuonna tämäkin muuttuu - aloitin todella ajoissa! Uskallan tämän sukkaparin laittaa julkisuuteen, koska lahjan saaja ei tätä blogia lue. Tai jos sattuukin tässä lukemaan, unohtaa hän varmasti tämän jouluun mennessä.
Hieman huono kuva, koska olen yksin kotona ja halusin saada nämä blogattua. Toisaalta se palvelee myös joululahjatarkoitusta, eipä liian hyvin näy tuo lopputulos :)

Mallina käytin Novitan Pitsineulesukkia, lankana on tuo 7 veikan kuvassakin näkyvä vihreä väri. Yllättävän nopeasti nämä valmistuivat, viikko sitten aloitin ja tänään lopetin. Välissä piti purkaakkin jonkin verran kiitos pienen mokailun sukassa numero kaksi, mutta nyt ne ovat kasassa ja kursittuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti