lauantai 5. tammikuuta 2013

Turku vei rahani

Niin, lähdimme miehen kanssa tosiaan pariksi yöksi katsomaan, minkälainen paikka on tuo Tampere-Turku-taistelun toinen osapuoli. Tottakai vaimo sai mitä halusi ja raahasi raukkaparkamiestä ympäri lanka- ja askartelukauppoja. Ja kirjakauppoja. Mies sai haluamansa kaiketi ruokapöydän ääressä. (Okei, kyllä minä periksi annoin ja sai tuo käydä missä lystäsi. Tasa-arvoista oli meno!)

Aloitimme kauppojen kiertelyn Turun Lankamaailmasta. Lankoja olisi tehnyt kyllä mieli hamstrata, mutta tällä kertaa sallin itselleni vain yhden ostoksen: pyöröpuikkosetin, jonka kaapeleita ja puikkoja voi vaihdella. Olen tätä himoinnut jo jonkin aikaa, ja nyt vihdoin omistan tuon paketin, jossa oli 4, 5 ja 6mm puikot sekä kaapeleita 60, 80 ja 100cm. Tietääpähän sitten mitä toivoa lahjaksi tästä eteenpäin..

Knitpron ihanat puikot
 Mainitsemisen arvoisia ostoksia oli myös Debbie Blissin Neulojan vuosi. Aivan ihania projekteja, ja ainakin viisi tai kuusi odottaa jo puikolle pääsyä. Pyrin tekemään mahdollisimman paljon jämälangasta, ettei tunnelma pääse kiristymään kasvavan lankavuoren takia kotona... o:)

Mukava löytö alepöydästä!
Ompelutarvikekotelon ohje
IHANA pannumyssy! Heti kun näin tämän, halusin taas kunnollisen teepannun.
Työn alla on ollut jonkinmoinen neulepussi.. Tästäpä löytyi kiva malli siihen.

Tietysti, kun Suomen vanhassa pääkaupungissa olitiin, pitihän tuo Turun linnakin käydä katsastamassa. Kerran olen sielä pikkutyttönä käynyt, ja mitään en muistanut, mutta kyllä se upea ilmestys oli. Kävimme myös Tuomiokirkossa, ja kaikessa avaruudessaan se oli... Wau. Yksinkertaisesti wau.

1 kommentti: