keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Tunnustusta

Saimme Riikan räpellyksiltä tunnustuksen! Kiitämmä kovasti! :)
Ohjeistuksena oli kertoa 8 asiaa itsestä ja lähettää tunnustus eteenpäin 8 blogille. Koska meitä nyt tässä kaksi puuhailee blogin takana, kerrottakoon siis 8 yhdistävää asiaa meistä:

1. Usko
Uskomme kutakuinkin samalla tavalla ja käymme samassa seurakunnassa. Samanlainen arvomaailma. Yhteisiä ideoita. Toiselle uskaltaa urputtaa mieltään painavista asioista ja tietää tulevansa ymmärretyksi.
2. Yliopisto
Tutustuimme yliopistolla, vaikka opiskelemme täysin eri aineita ja olemme aloittaneet eri aikoihin. Tällainenkin on siis mahdollista. Pitäkää silmät auki liikkuessanne koululla, koskaan ei tiedä, jos vaikka törmää tulevaan bloggaripariinsa!
3. Syntymäpäivä
Molempien syntymäpäivä on toukokuussa (itseasiassa päivän välillä). Ei kuitenkaan samana vuonna, ylpeästi vähän vanhempi minatra haluaa muistuttaa, koska potee pienimuotoista ikäkriisiä.
4. Häät
Molemmat osallistuimme E-J:n häihin, toinen morsiamena, toinen kaasona.
5. Käsityöt 
Molemmat tykkäämme tehdä käsillämme, varsinkin neuloa. Olemme kumpikin innostuneet käsitöistä enemmän vasta näin aikuisina.
6. Venäjä ja venäjä
Olemme molemmat olleet käymässä Venäjällä. Lisäksi olemme molemmat opiskelleet venäjää (ainakin yhden kurssin verran).
7.Oikeen maailman käsityöpiiri knitting night
Perustettiin yhessä (englanninkielinen) maanantai-iltojen neulepiiri, jossa tosin Minatra on nykyään aktiivisempana E-J:n urheiluharrastusten hieman haitatessa osallistumista.
8.Tee
Suurin osa suomalaisista juo kahvia. Ja sitten ne, ketkä juovat teetä, tuntuvat usein tykkäävän perusmustasta. Meille kelpaa paremmin rooibos, yrttisekoitukset ja muu sellainen oikeasti joltain maistuva ;)

Emme nyt lähde kuitenkaan sillä tavalla lähettämään tätä eteenpäin, mutta mainitsemme muutaman blogin, joita itse luemme ja pidämme kivoina:

- Aarnilintu
- Palmikkopaja
- Lauriida
- Susannan työhuone
- Neuleaddiktio
- Koukutettu
- Missä neuloimme kerran

Käykääpä siis tsekkaamassa myös nämä blogit!

- E-J & minatra

1 kommentti: