maanantai 28. tammikuuta 2013

Ronsu

Löysin Ravelrystä joskus tässä kuukausi, kaksi sitten aivan suloisen elefantin. Muutaman klikkauksen päästä löytyi linkki ohjeeseen, ja jämälangat pääsivät puikoille. Tämä pikkuinen kaveri tosin joutui aika pitkään odottelemaan osissa neulekorin pohjalla, ja vihdoin tässä virkkailin sille korvat, kiinnittelin pään ja hännän ja ompelin silmät. Nyt se on kokonainen ronsulainen:


Lankana käytin tässä tosiaan jostain itselleni kertyneitä 7 veljestä -lankoja. Täyte on pelkkää vanua, ei lisäksi ohjeessa mainittua asiaa jolle en edes suomennosta löytänyt.


Eipä hän nyt varmasti elefanttien kauneuskilpailuissa tulisi pärjäämään, mutta onpa nyt tuollainen kaveri sängyn päälle hevosenpään kaveriksi.

Tulipa tuosta seiskaveikasta mieleeni, Novitan uusi värikartta on herkullinen! JA! Bambu on palannut takaisin! Ostin heti koekerän, kun pääsin Prismalle. 

3 kommenttia:

 1. Tutun näkönen kirja on päässy mukaan kuvaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tää on tää mun kova yritys lukea kasvista, kuten on mahdollista huomata, se on edennyt sentään kirjan esiin ottamisen tasolle :D

   Poista
  2. Oonkohan mäkin lukenut ton kasviskirjan. Kattelin kanssa, että ilmeisesti ronsun kärsämö imee tietoa ja välittää sen sitte telepaattisesti sulle lankoja pitkin.

   Poista