keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Tätä syntyy jämäkankaasta ja napinläpiompeleesta

Hermostuin tässä päivänä eräänä jokapaikassa lojuviin silmukkamerkkeihin. Tiellä olivat, ja pois piti siivota. No, nappasinpa jämäkangasta, joka jäi yöhousuista jotka hurauttelin ensimmäisenä oikeana aikuisiällä itsetehtynä onnistuneena vaateompeluprojektina. Kuvaahan niistä ei koskaan ole tullut otettua, ja tästä syystä eivät ole blogiin päässeet.

Kuitenkin, surauttelin tuon pussukan, ja onnistuin ihan kivasti. Ensimmäistä kertaa käytin napinläpiasetustakin tuosta Singeristäni, ja onnistuin. Nyt kun vielä sain haettua 200km päästä napit, ja ommeltua ne kiinni, tämä on valmis esiteltäväksi.


 Ei, silmäsi eivät valehtele, napit ovat eri tasoissa. Halusin elävyyttä tähän yksinkertaiseen työhön. (Eli siis yritin ommella napinlävet samaan kohtaan ja epäonnistuin) Tästä tuli jokatapauksessa kivan näköinen.2 kommenttia:

  1. Elävyyttä..! Repesin :D

    Haaveilen ompelukoneesta, mutta pelkään ettei tulis käytettyä vaikka ostaisinkin. Mutkun se nyt vaan ois niin kätevä kone.

    VastaaPoista
  2. :D Joo siis enhän mäkään tuota kovin aktiivisesti edes käytä, mitä nyt välillä johonkin. Siksipä tekeillä onkin huppu sille että sen sais piiloonkin.. Meinaa olla välillä tiellä :D Mutta on se kätevä kapistus.

    VastaaPoista