perjantai 4. tammikuuta 2013

Ideapurkki

Joululahjaideoita miehelle miettiessäni annoin ajatusten lentää, ja muistin Pinterestistä löytämäni ideapurkin. Olen paristakin eri lähteestä sitä katsellut, hieman erinäköisinä versioina - esim. täällä ja täällä. Näistä innostuneena aloin kehitellä omaa versiota, joka näytti lopulta tältä: (pahoittelen kuvan laatua)
Meidän purkista löytyy ideoita niin kodin ulkona kuin kotonakin, ja nimenomaan mietin sellaisia ideoita, jotka on meidän juttuja. Tämä siis päätyi yhteiseksi joululahjaksi minulle ja miehelleni.

Esimerkkejä meidän omista jutuista ja ylipäätänsä tekemisistä, jotka päätyivät purkkiin:

 • jäätelötreffit (näkyy kuvassa)
 • sorsabongaus
 • tähtienkatselureissu
 • pizzailta (mies tekee ehkä maailman parasta pizzakastiketta)
 • piknik
 • kirpparikierros
ja monia muita. Tekstissä tuossa purkin kyljessä selitetään, mitä mikäkin tikun väri merkitsee.

5 kommenttia:

 1. En saanut selvää, mitä ne värit tarkottaa. Kerro! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ;) Ei vaan. Jätin ehkä vähän tarkoituksella tällain avoimeksi, mutta menköön kun pyydät: Punainen on kalliimpaa, ja vaatii aikaa, Keltainen taas on aktiviteetteja (halvempia) poissa kotoa, ja Turkoosi kotona tapahtuvia.

   Poista
 2. Katos, Eevis! Päädyin tänne Annan blogista. :) Pitääpä alkaa kurkkimaan. Haaveilen siitä, että isona musta tulee lähes yhtä käsityöihminen kuin molemmat mummoni, sen täytyy jotenkin olla geeneissä ;). Mutta toistaiseksi vaan luen muiden aikaansaannoksista.

  ps. Sorsabongaus! Melkein repesin ääneen yo:n mikroluokassa. :D Tää ideapurkki ois aika hauska idea kelle vaan lahjaks, ja jopa minä voisin tällasen saada aikaseks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei :D Mä luulin pitkään että en vain osaa. Kattelin äidin käsitöidentekoa, ja kadehdin salaa jossain mielessäni. Ja sitten lopulta jonkun sattuman kautta otin luennolle mukaan puikot ja lankaa jotta voisin keskittyä.. ja siitä se sitten lähti. Muistaakseni.

   :D Joo, se on sellanen.. meidän juttu tuo sorsabongaus :p
   Jep, noita jäätelötikkujakin kun saa helposti askartelukaupasta, eikä tarvitse uhrautua syömään isoa kasaa Eskimoita.. :D

   Poista
  2. Mä luulin, että se jäätelöiden syöminen olis parasta tässä askartelussa :D

   Poista