torstai 20. syyskuuta 2012

Yllätyksiä yliopistolla

Tänään sain kyllä aivan uuden kokemuksen tuosta laitoksesta, jossa kolmatta vuotta opiskelen. Kävin nimittäin kirjastossa. Okei, sielä on tullut ravattua kyllä alvariinsa nämä pari vuotta, mutta nyt kävin katsomassa erästä kummajaista tuola tieteellisten julkaisuiden ja oppikirjojen mekassa: hain huvikseni kotona yliopiston kirjaston hausta sanalla neuleet (tai jokin samankaltainen.) Vastaavuus löytyi!

Joten (lanka- ja kangaskaupparundin) jälkeen suuntasin biblioteekkiin metsästämään vastauksia. Niitä löytyikin hyllyluokituksesta 6: "Tekniikka. Teollisuus. Maa- ja metsätalous. Liikenne". Mieleenpainuvimpana tämä jämälankakirja.. Mikäs sen nimi nyt oli.. Tosiaan! "Neulo. Virkkaa. Kirjo. Jämälangasta!", tuo Sanna Vatasen kirja. Ei ollut laukussa tilaa lainata mukaan.

Yliopiston kirjasto on lähin kirjasto kotiini nähden. Tämä oli näinollen erittäin positiivinen asia. Ja kun tuola tulee aikaansa vietettyä... ehkä en unohda palauttaa kirjoja!

Niin, siitä lanka- ja kangaskaupparundista. Kävin sielä sun täälä, mukaan tarttui lankoja ja ihanaa kangasta. Kävin mm. hakemassa sukkalangaksi erääseen projektiin Novitan Seiskaveikkaa... joka oli valintatalossa tarjouksessa kaksi kpl 7.50 €. Sehän oli sitten hyvä syy ostaa itselle langat sukkiin, joita en oikeastaan tarvitse.

Anteeksi nyt tämä pienoinen salaperäisyyskin, muttakun olen kovasti vastoin tapojani alkanut ajatella jo joulua, ja nämä saattavat ehkä liittyä lahjoihin. Ja en halua ottaa riskiä, että mahdollinen saaja/saajat arvaa/vat jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti