perjantai 21. syyskuuta 2012

Muffinssipussukka

Pidän tästä tämän vuoden aikataulutuksesta kurssien osalta. Aina välillä. Luentoni nimittäin alkavat yleensä vasta noin kello 14:15, ja aamuisin jää aikaa kodinhoidollisiin tehtäviin - sekä käsitöille. Tänä aamuna pyykkikoneen pyöritellessä pyykkejä minä ompelin. Tarpeeseen tulee tämä pussukka - meillä kotona sitä kutsuttaisiin nesesääriksi, mitä muita nimityksiä sillä on? Käyttötarkoitus on siis hammasharjojen yms. tavaroiden kuljettelu matkalla.

Hain eilen reissullani tuota ihanaa muffinssikangasta ja vetoketjun, vuorikangas löytyi jostain varastoista, olen napannut sen palalaareista kahden euron hintaan. Todella halpa, tähän ei mennyt paljon mitään siitä palasesta jonka omistan. Tässä ensin kuva, jossa tuo ihana Cupcakes-kangas näkyy:


Ohjeena käytin tähän pussukkaan Hipun Pussukan teko-ohjetta. Hyvä ja selkeä ohje. Jos tekisin tämän uudestaan, varmistaisin että vuorikangas jäisi hieman pienemmäksi kuin ulkopuoli... pursuilee meinaan hieman tuo, vaikkei kuvissa näykkään. Ei siinä muuten ole ongelmaa, muttakun tuo vuori tuppaa jäämään vetoketjun väliin aika-ajoin.

Tästä kuvasta tuota vuorta näkyy hieman. Se on tosiaan myös Eurokankaasta ostettu, jonkinsorttinen sametti?palanen. Viininpunainen väriltään, kuva vääristää tuota väritystä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti