torstai 13. syyskuuta 2012

Lehtikatsaus

Uusimmassa Fakta-lehdessä (Syyskuu 2012) oli myös juttua käsitöistä, tai tarkemmin sanottuna amigurumien virkkaamisesta.
Kuvat puhukoot puolestaan, tässä maistiaisia lehtijutusta.
 
 Haastateltu Elina Hiltunen kommentoi luennoilla käsitöiden tekoa seuraavasti:
"Käsillä tekeminen on ihanaa ja sopii hyvin ajatustyötä tekeville ihmisille. Ne, jotka virkkaavat tai kutovat luennoilla ja kokouksissa, ymmärtävät että se auttaa keskittymään."

Hän miettii, miksi jotkut kokevat neulomisen loukkaavana. "Ja vielä virkkaamisenkin - sehän on äänetöntä. Miten se voi häiritä."
 Itse olen onnistuneesti neulonut työpaikallakin lähinnä isommissa info-tilaisuuksissa, joissa on paljon väkeä ja tarkoitus lähinnä kuunnella (kuten yleensä luennoillakin). Pienemmissä kokouksissa en kehtaa. Pitäisikö?

3 kommenttia:

  1. Eräs ystäväni päätyi kuulemma englantilaisen tabloidin kanteen, neulottuaan kerran sukkaa työpaikallaan, isossa salissa, jossa pääasiassa kuunnellaan vain muiden puheita. Aina ei ole niin helppoa. :) t. Jari

    VastaaPoista
  2. Kiitos rohkaisusta ja kiva kun löysit blogimme, Elina! Innostuin lehtijutusta heti kun lehti postiluukusta kolahti. Ehkä kokeilen vielä tällä viikolla, irtoaisiko edes mainintaa firman sisäiseen lehteen, jos innostun neulomaan (äänettömillä pyöröpuikoilla) jossain palaverissa. ;)

    VastaaPoista