keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Teetä nonparelleilla?

Olen kokonaan unohtanut ottaa kuvat uudesta neulatyynystäni. Virkkasin sen jo kauan sitten, ja se on aikansa ollut käytössä. Vihdoin otin kameran käteen ja nappasin nuo tarvittavat todisteet tuon tekeleen olemassaolosta.

Käytin tähän Bitter Sweet -blogin ohjetta virkattuun kahvikupilliseen. Koska halusin kuitenkin kahvin sijasta teekupposen, virkkasin tuohon kiinni teepussin narun ja tuon.. paperinpalasen siinä päässä. Lisäksi jätin valkoiset kermapyörteet pois. Lankana käytin jämälankoja, luultavasti ehkä muistaakseni Eco Bomullia ja teehen 7 veljestä. Täytin teekupin neuletöiden päättelyistä kertyneillä langanpätkillä, ei tarvinnut ostaa mitään täytettä. Äitini ehdotti hiusten käyttöä täytteenä, teroittavat kuulemma neuloja samalla. En kuitenkaan jaksanut laittaa parturi-kampaajasiskoani keräämään leikkauksen jälkiä lattialta itselleni, ehkä sitten seuraavaan neulatyynyyn?


Tajusin vasta laittaessani neuloja tuohon tyynyyn, että tuo näyttää vähän hölmöltä. Tähän tuo kirjoituksen otsikkokin viittaa; näyttää ihan siltä että teeni seassa on nonparelleja. Enpä ole kokeillut, enkä taida edes kokeilla.

Tämä oli ehkä noin tunnin projekti kaikkineen, hauska pikkutyö isompien välissä. Saa nähdä koska seuraavaa saan valmiiksi, projektit kun ovat sen verran kunnianhimoisia ja neulonta-aikaa yllättävän vähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti