lauantai 17. marraskuuta 2012

Kädentaitomessut 2012

Sinne piti päästä. Kaiken sen ruuhkan keskelle.. Matkasin tuonne Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen siis eilen perjantaina kello kymmeneksi. Missattuani kaksi suoraan oven eteen menevää bussia niiden ollessa täynnä, päätin hypätä bussiin, joka meni suhteellisen läheltä. Pienellä onnella hyppäsin juuri oikealla pysäkillä pois ja pääsin puolen kilometrin päähän hallista - ja ihan ruuhkattomassa bussissa.

Kierrellessä meni parisen tuntia (piti ajoittaa itsensä vielä luennollekkin), mutta kyllä siinäkin ajassa jotain ehti tarttua mukaan. Löysin jotain mikä miellyttää myös miestä:

 
 
Tykkään tällaisista vähän hassuistakin korviksista, ja mies on monesti ilmaissut pitävänsä siitä että pidän moisia. Mutta aivan ihanat jouluiset korvikset! Näitä, ja muita herkkukorviksia oli useammallakin messuosastolla. Nämä siis lähtivät mukaan Herkkusuun korujen osastolta.Olen lukenut monesta blogista näistä washi-teipeistä.  Bongasin Teippitarhan olevan myös messuilla, ja pakkohan sieltä oli kokeeksi jotain ostaa. Tuo pilkullinen teippi näyttää pienemmältä, koska teippailin jo hyllykön reunoja sillä. Kivan näköinen :)Toinen, mitä olin ehdottomasti menossa hakemaan messuilta, oli Succaplokin tuotteet. Tämä kuva nyt jäi vähän pienehköksi, eikä siitä näy kunnolla ostoksiani, mutta kerrottakoon että mukaan lähti silmukkamerkkejä sekä "Knitting is not a crime"-nappi. Jonnekkin sen vielä isken :) Lisäksi sain lahjana tuollaisen 5cm mitan, joka menee vaikkapa avaimenperään.

Taustana näille toimii Novitan lehti, jonka sain mukaan messuilta. Ilmaiseksi. Paikasta jossa ohjeistuksena luki "1/hlö". Ja minä otin vain yhden vaikka ihmiset ympärillä hamstrasivat kaikkia jaossa olevia lehtiä ainakin yhden kappaleen. (Kai ymmärsin oikein, että tuo tarkoitti kaikista lehdistä yksi..?) Olen sen verran sääntöfriikki että vaikka tuollaista ei kontrolloida sillä, että joku vahtisi ihmisiä, niin siinä lukee ETTÄ YKSI PER HENKILÖ.

Ugh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti