maanantai 19. marraskuuta 2012

Minatran messuretki

Minäkin kävin kädentaitomessuilla pirkkahallissa lauantaina. Kuten aika moni muukin. Aamuyhdeksältä ihmismäärä oli siedettävä, mutta muutaman tunnin kävelyn jälkeen lauantaipäivän tungos oli käsinkosketeltava ja olkapäihin törmättävä.

Kaikenlaisia ideoita olisi tietysti ollut niin paljon, että tuskin niistä kovin montaa muistaa näin jälkikäteen. Samoin todella monta kojua sai aikaan ihastuksensekaisia hihkaisuja. Olin pääasiassa etsimässä lankoja joululahjoihin, erityisesti Kauhavan kangasaitan pellavanarua ja sen sellaista. Niitä ei messuilla ollut mukana, mutta sai tilata ilman tilauskuluja kotiin. Viikon päästä postiluukkuun pitäisi kolahtaa sitten lankatoimitus.

Mukaan lähti kyllä muuten sitten kaikenlaista: lankoja, tunisialainen kaksipäinen koukkuamiskoukku, koruja, silmukkamerkkejä, kortteja ja yksi salaperäinen pakkaus tuolla alla olevan kuvan takanurkassa. Se on joululahja, jota en uskalla täällä paljastaa!
Kädentaidot 2012 -messuilta mukaan tarttuneita ostoksia.

Succaplokin silmukkamerkkejä ja kaupan päälle saatu avaimenperäviivotin.

titiMadamin kaulakoru, kultaväristä peiliä, siro peura.

Heräteostoksena Mariel Designin värikynäkorvikset.

"Kuha - Kuhan pyysin." -tekstillä varustettu herkullinen kortti Kalaparkilta.
Ja vielä muutama lähikuva mukaan tarttuneista langoista, joista kummastakin ostin tummanharmaan ja mustan. Miehille pitää olla näitä neutraaleja ja tummia värejä kai yleensä. 

On se aina käymisen arvoinen tapahtuma. Ja rahanmeno on taattua. Olen erityisen tyytyväinen siitä, että löysin 1) lankoja, joita tarvitsen joululahjoihin, 2) Succaplokin söpöjä silmukkamerkkejä, joita en olisi raaskinut netistä tilata ja 3) viime vuonna ostamatta jääneen titiMadamin kaulakorun. Kiva päivä, hyviä ostoksia, mutta kyllä jalkoja nyt vähän väsyttää!

3 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia sinullakin. Tuolla alempana myös ihastuin herkullisiin piparikorviksiin, monenlaisia makeita pystyi messuilta tosiaan korviinsa hankkimaan. Tykkään ittekin tuollaisista vähän erikoisemmista ja suuremmista koruista, piristävät kummasti ja ne houkuttelevat yllättävän usein tuiki tuntemattomatkin kommentoimaan julkisissa liikennevälineissä.

  Upeat ruususukat myös tuolla alempana, tuo väritys toimii paljon paremmin kuin Käsityölehden mallikuvassa ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuntemattomat eivät ole kyllä vielä minulle kommentoineet, mutta kenties nuo värikynäkorvikset saisivat tällaisenkin reaktion aikaan.

   Ruususukkiin lankoja ostaessani pelkäsin, että vihreä on vähän liiankin tumma, mutta ehkä lopputulos tosiaan kuitenkin oli kiva.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista