sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Villahousut

Tilaustyöt jatkuvat. Ystäväpariskunta, joilla on vajaa kaksivuotias tyttö, pyysivät villahousuja kyseiselle tyllerölle. Minähän sitten kaivelin erilaisia ohjeita, ja lopulta päädyin DROPSin sivuille.

Ohjeena käytin kyseisiltä sivuilta löytyvää housuohjetta, ja lankana oli ihan Novitan 7 veljestä. Tyttömäistä väritystä haettiin, ja vaaleanpunainen valikoitui pääväriksi. Lisänä punaista ja luonnonvalkoista. Lanka ei tietenkään, ei missään nimessä, loppunut missään vaiheessa kesken, ei vaaleanpunainen eikä tummanpunainen. Ei! (Okei, se loppui. Molemmat kerät. Tummempi oli jäännettä jonkin projektin jäljiltä.) 


 Koska halusin jotain muutakin kuin vain yksiväriset housut, lisäilin nuo punaiset raidat, ja sitten tuon tähden. Se ei ihan onnistunut niinkuin olisin halunnut.


No, seuraavalla kerralla tiedän paremmin. Niin langan riittävyyden kuin muidenkin detaljien kohdalla.. Jännitettäväksi jää myös se, ovatko lahkeet tarpeeksi pitkät. Mitat, jotka sain, olivat ihan epäsuhtaiset, tytön jalat ovat vissiin ns. luonnottoman pitkät. Epäilen mittausvirhettä. Mutta pian se selviää, kunhan saan toimitettua nämä uudelle omistajalleen :)

4 kommenttia:

  1. Mistäs toi nyöri on tehty? Virkkaamalla vai miten? :)

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa tekniikalla jonka nimen äiti kertoi kun juteltiin tästä. Enpä muistiin pistänyt. Mutta siis loin kaksi silmukkaa, neuloin oikein, siirsin toiseen päähän puikkoa, neuloin oikein (siis aina samassa järjestyksessä nämä kaksi) ja sillain. Öh. En osanne selittää paremmin :D

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa siltä, että se on I-cord, mutta en tiedä, mitä se on suomeksi. :)

    VastaaPoista