lauantai 10. marraskuuta 2012

Ruusuilla tanssimista

...eli kirjoneuleiset ruususukat anopille joululahjaksi.


Ohje Suuri Käsityö 10/2012, Suomen sukkamestari -kisan voittajasukat. Romanttinen tyyli ja kivat värit valloittivat heti ja pitihän niitä sitten alkaa vääntää. Lankana Kotikulta Sukkalanka (kun en raaskinut ostaa neljää kerää seiskaveikkaa, vaikka kai nekin loput johonkin ois kulunut).
Kun anoppi näki nämä (piti alun perin tehdä nämä siis itselleni), oli ihastus suunnaton ja sitten joulupukki päätti, että sukat totta tosiaan pääsevätkin jouluksi pakettiin ja anopille. Sukkien värikin on jotenkin jouluinen.
Mielestäni sukkien malli ja yksityiskohdat on aikalailla loppuun asti mietitty. Kantapäähän olisin ehkä halunnut pitää tuon valkoraitaisen linjan, että jos teen näitä vielä uudestaan, taidan kokeilla sitä. Taisin vähän ihastua tuohon pohjan kirjoneuleraitaan - ehkä jotain vastaavaa nähdään vielä tulevaisuudessa jossain työssä, joka tosiaan tulisi minulle itselleni.

Suomen kylmä talvi tulee (toivottavasti lumineen), tanssikaa siis villasukissanne pitääksenne kylmän loitolla varpaista ja mielistä!

2 kommenttia:

 1. Hei, olen kyseisten sukkien suunnittelija ja neuloja. Kiva nähdä että sukkamallini kiinnostaa käsityöihmisiä!

  Hyvää Joulua !
  Tuula Kunnas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet löytänyt blogiimme, Tuula! Ihastuin ruusukuvioon heti, oli kyllä sukkakisan ansaittu voitto sinulle. Näitä sukkia oli ilo tehdä.

   Mukavaa loppujoulunaikaa ja uutta vuotta myös sinulle!

   Poista