keskiviikko 1. toukokuuta 2013

[(Puoli)Yllätys]Arvonta!

Noniin. Nyt vihdoin tämäkin täältä tupsahti maailmalle.

Säännöt ovat hyvin perinteiset ja kuitenkin hieman lyhennetyt;

Osallistut arvontaan yhdellä (1) arvalla, jos kommentoit tähän postaukseen. Kahdella (2) taas osallistut olemalla meidän blogimme lukija, ja sen todennat joko olemalla jo tuossa Googlen lukijana, tai sitten klikkaamalla "Liity tähän sivustoon" tuosta vasemmalta puolelta. Ja ettei nyt ihan menisi siihen että vain kirjoitellaan "osallistun x arvalla", kertokaas lempikäsityönne (itsetehty/saatu/ostettu/tms) viimeisen vuoden ajalta.

Arvontaan voi osallistua 9.5.2013 klo 16.00 asti, ja arvonta suoritetaan viimeistään muutaman päivän sisällä tästä.

Palkinto on vielä pieni yllätys, jotta saadaan jännitystä pidettyä yllä. (Okei, kuvaaminen ei ole ihan kaikessa onnistunut.) Tässä arvonnan aikana julkistetaan lopullinen kuva palkinnoista. Tässä vähän maistiaista kuitenkin:


8 kommenttia:

 1. Kahdella arvalla mukana. Lemppari on tällä hetkellä tekeillä oleva bolero. Ekaa kertaa nimittäin tekemässä jotain oikein ohjeitten mukaan. Ja ohjeet on sellaset, että jopa minä niitä ymmärrän! ;)

  VastaaPoista
 2. Kahdella arvalla mukana. Lempikäsitöitäni ovat neuletakit ja sukat. Olen tekemässä pitsikuvioista neuletakkia, mutta tv:tä katsellessa kudon sukkia, muuten saa purkaa vähän väliä. Olen menneenä talvena neulonut pari neuleliivi. kolme pipoa ja tuubihuiveja. Nyt olen myös leikannut kesämekon ja pitäisi saada tehtyä se kesän juhliin. Talvella en pysty paljoa ompeleen.

  VastaaPoista
 3. Yhdellä arvalla mukana. :)

  Lemppari käsityö on siskoni antama lahja minulle: Virkattu penaali. Persoonallinen ja suloinen. <3 Rakastan sitä!

  VastaaPoista
 4. Kahdella arvalla mukaan arvontaan! Mun lempikäsityö viimeisen vuoden ajalta lienee jotain huovutettua, ehkä laukku (joka tosin on huovutettu jo aiemmin, mutta viimeistelyn tein tänä vuonna) tai eräs tietty huivi (joka pitäisi esitellä blogissakin...).

  VastaaPoista
 5. Itse teen villasukkia silloin tällöin, joten ne pitää mainita. 1 arpa. -minttu47-

  VastaaPoista
 6. Ystävältäni saat huivi on lempparini. Yhdellä arvalla mukana

  VastaaPoista
 7. Ystävältäni saat huivi on lempparini. Yhdellä arvalla mukana

  VastaaPoista
 8. Yhdellä arvalla mukana. Sari.K-@luukku.com

  VastaaPoista