tiistai 21. toukokuuta 2013

Lankaostoksia

Kävin morjenstamassa kotiseudulla vanhempia loppuviikosta, ja kun äiti kertoi, että paikallisessa lankakaupassa on poistomyynti, ajatus oli aika selkeä: SINNE. Kyllähän sieltä sitten löytyikin jotain; Dropsin langat olivat kaikki -35% joten hamstrasin paitaan (jota juuri tässä aloittelen) Cotton Viscosea, ja sitten sattumalta, kun olimme jo lähdössä, näin Regian Highland Tweed-lankaa! Hehkutin tuon langan ominaisuuksia aikanaan, ja kun muut kuin Dropsit olivat tarjouksessa -50%, lähti kaksi kerää mukaan. Ihanaa, ensi talven sukkaneulonta on pelastettu. Lisäksi kaupasta lähti villaneuloja mukaan.


Toinen asia, mitä olen puuhaillut tässä eilen varsinkin, on tuo arvonnan palkinnon voittajalle lähettäminen. Olen pahoillani että lähetys on venähtänyt, muttakun menoa on ollut.. Nyt kuitenkin olisi tänään tarkoitus viedä paketti postiin jotta se lähtee kohti uutta kotiaan. 


Toisen palkinnon, korvisten, uudelleenarvonnan suoritamme tässä heti kun muut kiireet antavat taas myöden ja ilmoittelemme siitäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti