torstai 30. toukokuuta 2013

Kummisedän hengessä

Tämän postauksen inspiroi Kummisetä, jota miehen kanssa katselimme tässä iltana eräänä. Itse siis näin kyseisen leffan aivan ensimmäisen kerran, mutta näitä juttuja, joita varmaan jokainen joka ei edes ole nähnyt Kummisetää, tietää, on esimerkiksi kohtaus, jossa eräs tyyppi löytää sängystään hevosen pään. Toinen juttu, jonka tunnistin elokuvan kuluessa kuulleeni jossain, missä lie lainattuna, oli repliikki "Leave the gun. Take the cannoli."

Kuitenkin palaan nyt tuohon hevosen päähän. Aikanaan, kun ensimmäistä kertaa vierailin mieheni opiskelijasolussa syvällä teekkarikeskittymän kuuluisimmassa asuintalossa, huomioni kiinnitti sängyllä lojuva hevosen pää. Mies kertoi, että siskonsa on tehnyt samanlaiset kaikille (neljälle) veljelleen, ja olin ihan että vau. Arvostus tätä siskoa (jota en koskaan ollut tietysti tavannut) kohtaan nousi heti, ja nyt vuosia myöhemmin kysyin jopa ihan luvan että saanko esitellä tämän kaverin. No, tällaista upeaa jälkeä hän on tehnyt:2 kommenttia:

  1. Ja mitähän tämä sisko näille veljilleen tahtoi tuolla sanoa? :D (Vai onko tuo ollut osa keppihevosta?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, tuon voi kyllä tulkita monella tavalla :D Itse haluan uskoa (ja tässä seuranneena) ele oli ehkä enemmän hauska lahja kuin uhkaus - mutta mene ja tiedä, pitääpä jysäistä joku kerta tässä :D

      Poista