maanantai 6. toukokuuta 2013

Keskeneräisten töiden sunnuntai

Puuh. Olin lauantaina reissussa tuolla pääkaupunkiseudun suunnalla, heittelemässä vähän kiekkoa ja hakemassa tuntumaa kesäultimateen aka ulkona pelattavaan, toisten mielestä "ainoaan oikeaan" ultimateen. No, lieneekö ollut huonosti nukuttu yö ja kevyesti päällä ollut flunssa, mutta ensimmäisessä pelissä jo pohdin että on se kumma kun ei kulje ja oloa päivän seurattuani (kun ensin lopetin pelaamisen ennen toisen pelin loppua) totesin olevani aivan kuollut. En pysynyt hereillä ja kentän laidalla olikin mytty, jota joukkuekaveri luuli jopa tavarakassiksi. Paluumatka meni myös nukkuessa, ja ilta aivan sekaisin ollessa. Tänä aamuna olo oli jo onneksi paljon parempi, ja olen saanut tehtyä kaikennäköistä.Eräs ikuisuusprojekti on ollut ompelukonepöydän siivoaminen. Tein jokin kuukausi sitten tuon päällisen ompelukoneelle, ja nyt se on vihdoin päässyt kunnolla käyttöön suojelemaan Singeriä kaappiin. Yritän opetella siisteyttä (kuulen kuinka mies hihkaisee onnesta lukiessan tämän) myös tuon askartelupöytäni kohdalla. Eilen tein siinä kaikennäköistä, ja SIIVOSIN jälkeni. Se on siis edelleen edellä esitetyssä kunnossa.
Toisaalta teen itselleni neulemekkoa. Ravelrystä löytyy aloituspäivämäärä 1.10, joten sen voi varmasti nimetä pitkäksi projektiksi. Olen onnellinen, jos saan sen valmiiksi toisen kaasoni häihin elokuulle. Tosin, sen helmaosuus alkaa olla eilisen vaivannäön ansiosta lähes valmis.

Sunnuntai oli muutenkin nautinnollisen rento. Kaikennäköistä pikkuaskartelua, viimeistelyä ja projektien eteenpäinviemistä se sisälsi, mutta myös kotona oloilua ja kälyn vierailua. Hyvä alku viimeiseen rutistukseen opiskeluiden suhteen - siis ennen kesäopintojen aloittamista.

PS. Muistakaa arvonta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti