tiistai 30. huhtikuuta 2013

Synttärihulinaa

Meidän molempien viilettäessä ties missä, sivu suun meni blogin 1v. päiväkin, joka oli 10.4. Jo useampaan otteeseen mainostettu arvonta oli tarkoitus järjestää silloin. No, mehän fiksuina tyttöinä tajusimme, että hei, omat synttärit on molemmilla tulossa, ja niiden välillä on tasan päivä. Tämä päivä, 9.5, tulee olemaan tuon arvonnan viimeinen päivä. Arvonta käynnistyy huomenna, siitä tulee oma postinsa.

Kyllä tässä miettiessä vuoden aikana on tapahtunut kaikenlaista - niin muussa elämässä kuin neulontasarallakin. Ehkä omia suosikkikäsitöitä mainitakseni Minatran juhlalaukku, tekemäni sukkanauhat (klik ja klik), körttisukat ja maatuskalapaset. Tietysti, kun alkaisi kaivelemaan, löytyisi paljon lisää kaikensorttista kivaa.

Mukavia tapahtumia tietysti olivat omat häät, käsityömessujen ensimmäinen visiteeraus ikinä, joulu, kaikesta huolimatta, ja monia muita, joita en saa edes linkitettyä käsityöpuolelle. Toisaalta tämä meneillään oleva tutkimusprojekti (tänään olis semmatyön palautuspäivä, että ehkä siitäkin vielä lisää tässä joku päivä) on ollut haastava mutta ihan hauska, erilainen piristys tähän vuoden loppuun.

Näiden jutteluiden kautta alan suunnata viimeistä työpäivääni mummojen (ja pappojen) tukena ja turvana, hyvää ja turvallista Vappua jok'ikiselle lukijalle, huomenna lisää arvonnasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti