keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Lämpöä pienille jaloille

Joulupakettiin menivät myös huovutetut tossut kaksivuotiaalle DROPSin ohjeella, Alpaca-langalla. Lankaa oli joskus tullut ostettua heräteostoksena ja niistä jäljellä oli pojalle sopivasti (kyllä, tykkään tehdä pojille sinisiä ja vihreitä ja tytöille punaisia ja keltaisia) sinist ja vihriää. Lanka (kumpikin) loppui tietysti vähän ennen aikojaan, koska piti yrittää tehdä tossut 100 gramman sijaan jollain n. 75 grammalla. Mutta eipä olisi uskonut, että parivuotiaalle tarkoitetut tossut voisin kuvata omissa koivissani, kuten alla olevista kuvista näkee.


 Vihreät raidat loppuvat vähän eri kohdissa. Tuo tossu, jossa on enemmän vihreää, on se ensin tehty ja inasen isompi kuin toinen. Kokoeroa ei kuitenkaan mielestäni valmiissa tossussa enää huomaa.
Pesukoneessa 40 asteessa pesun jälkeen venyttelin tossut ohjeen mukaisen kokoisiksi ja kivathan niistä tuli. Näyttävät enemmän kaksivuotiaan tossuilta myös. Oikein neulotussa sisäpuolessa on kivasti särmää pinnassa, mutta tossut ovat kyllä tosi pehmoiset, niin kuin nyt vain alpakkalangasta voi kuvitella tulevan. Hyvää joulua Luukakselle.


1 kommentti: