sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Joulu lähenee..

Mihin tämä aika menee? Aloitin mukamas joululahjojen teon ajoissa. No, sain ne mainitut sukat valmiiksi, mutta sitten tuli parin kuukauden tauko, ja kiireessä yritän tässä nyt saada loppuja joululahjoja väkerrettyä. Onneksi mies on apuna - ei ehkä tuossa käsityöpuolessa, mutta kun kaikille ei vain ehdi tehdä, niin saa toimia konsulttina etenkin oman sukunsa kanssa.

No, aika tosiaan menee noiden joululahjojen kanssa, (vaikka olen kyllä sen pitsineuletakin saanut valmiiksi ja se on kuvaa vaille blogattu) niin on tässä tullut jotain käsillä tehtyä. Saimme vuoden tauon jälkeen rakennettua piparkakkutalon. Tällä kertaa se jopa onnistui paremmin. Mies kokosi, minä leivoin. Ja taisin koristellakkin. Tämä väliaikainen evakko vanhempien luona työn takia ei antanut mitään mahdollisuuksia päästä viimeistelemään tuota luomusta, mutta ihana mies kokosi sen valmiiksi asti ja kehitteli jopa uutta:


Nyt meillä on siis kivannäköinen mökki kotona. (Ei, en pääse nauttimaan sen olemassaolosta oikein muuten kuin kuvien kautta :( )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti