lauantai 22. joulukuuta 2012

Laatikkohulluus

Jos kokeilisin taitella yhden tällaisen pienen rasian....Hmm, se on niin pieni, ettei mikään joululahjoistani mahdu siihen. Ehkä kokeilen vähän isompaa (ja teippaan papereita toisiinsa kiinni, että saan tarpeeksi suuren neliön).Eihän tähänkään mahdu vielä mitään! Sanomalehti kehiin! (Ja lisää teippiä.) Sanomalehtilaatikkoon mahtui jo ainakin huovutetut tossut.


Alkaakohan olla jo vähän liian iso? Sanomalehtipaperi on vähän löysää, reunojen ei tarvitsisi olla noinkaan korkeat. Josko kokeilisin vielä yhden kiiltävämmästä aikakauslehtipaperista... Lopputuloksena on tietysti iso kasa laatikoita.


Inspiraation lähteenä toimi taas kerran Ihana 4/2012, mutta samainen ohje löytyy esimerkiksi näistä osoitteista

Jatkoin hulluutta seuraavanakin päivänä ja väkersin post-it -lapuista rasioita tämän ohjeen mukaan  ja kuutioita tämän ohjeen mukaan

Suosittelen materiaaliksi edelliseltä joululta jäänyttä lahjapaperia, menneen tapahtuman julistetta, sanomalehteä, kivoilla kuvilla varustettuja aikakauslehtiä tai käyttämättä jäänyttä tapettia. Vähän paksumpi materiaali pysyy paremmin muodossaan, mutta ei sanomalehtikään mahdotonta ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti