keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Liivi isänpäiväksi

Ei. En (taas) enää ikinä sorru johonkin "tämä pitää saada valmiiksi tässä todella nopeasti" -tyyppiseen työhön.  Päätin pari viikkoa sitten, että teenpäs isälleni isänpäiväksi liivin, neuloen. No, liivi kyllä lopulta valmistui ajoissa, mutta ressiltä ei siinä säästynyt.

No, isä oli tyytyväinen, että eiköhän se ole se tärkein juttu. Ja minä olen ylpeä itsestäni, sain tuollaisen työn ajoissa valmiiksi. Nyt voikin sitten keskittyä hieman pienitöisempiin juttuihin.


 

Kuva on vähän mitä on, olen kotiutunut ennen isänpäivää ja äiti nappasi kännykällä nopeasti kuvan. Lisäksi yritin löytää jotain ohjelmaa, jolla saa hieman kasvoja peittoon, ja tämä oli paras lopputulos. No, liivi kuitenkin näkyy kuvasta, se on ehkä oleellisinta :)

Lankana käytin Nallea, ja ohje oli Erika Knightin kirjasta Neuleita miehille? tms. Alun perin ohje oli ohuemmalle langalle ja tasona, tein pyörönä kainaloihin asti. Muutenkin ilmeisesti suomennoksessa oli jonkun verran virheitä (tai sitten minä en vain ymmärtänyt), joten sovelsin muutenkin aika monessa kohdassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti