maanantai 11. maaliskuuta 2013

Selittelyä kera tutkimisen

Minusta tuntuu, että olisin kadonnut maailmankartalta. Tai ainakin blogikartalta; harvaksi ovat jääneet päivitykseni. Nyt on hieman kiireinen aika ollut noiden opiskelukuvioiden takia (en enää ikinä ota näin paljoa itsenäistä hommaa....) ja toisaalta kaikenlainen intokin on mennyt enemmän tuonne urheilun puolelle.

Olen myös käynyt lävitse jonkinsorttista neulemasennusta. Tuntuu, että minulla olisi hirveä hinku ja into ja ideoita tehdä kaikennäköistä itse ja suunnitella itse. Sitten kun voimia tai taitoja ei tähän riitä, masennun ja ahdistun ja koen oloni riittämättömäksi. Tunnelin päässä on jo toki valoa, ja olen käynyt keskustelua itseni kanssa siitä, että olen aivan liian ankara itselleni. Tässä siis pientä selitystä, sanan itse-kera, tästä radiohiljaisuudestani.

Toinen mainittava asia, joka jollain tavalla liittyy opiskeluihini, on tuo tutkimus, josta olen muutamaan otteeseen maininnut. Nyt on tutkimussuunnitelma palautettuna, ja kyselylomake lähes valmis. Pian sen tänne linkitän, ja sormet ristissä toivon saavani aineistoa, varasuunnitelmani kun on se, että kaivan jostain käsiini noin kuusi neulovaa nuorta (alle kolmekymppistä), ja haastattelen heitä. Tykkäisin kuitenkin enemmän pyöritellä tuon lomakkeen tietoja, joten todella toivon että tämä onnistuisi. (Eli jos olet alle 30 ja neulot edes hyvin satunnaisesti, pliis, palaathan tänne sivulle silloinkin ja olet niiin kiltti, että vastaat niihin muutamaan kysymykseen? Tähän päälle voit kuvitella hyvin anovan koiranpentuilmeen, koska sen tekisin jos voisin jotenkin sen välittää) Hieman tarkempi info kyselylomakkeen lopullisesti valmistuttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti