sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Violetin juhlalaukun viimeistelyt

Violetille juhlalaukulle piti vielä tehdä sellainen rannelenksu, joka helpottaisi laukun kantamista ja olisi nätti.

Ensimmäinen yritys koostui kahdesta erivärisestä mohairlangasta, kiiltävästä hopealangasta ja punaisesta rautalangasta. Virkkasin ihan vaan ketjusilmukkaa, johon vielä jälkikäteen ajattelin kiinnittää helmiä. Lopputulos näytti tältä, enkä ollut ollenkaan tyytyväinen:


Jotenkin siitä tuli liian karvainen. Mitä muuta voit oletttaa mohairlangoilta? Nyt tavoitteena oli kuitenkin jotain kiiltävää glamouria. Uusi yritys siimalla, hopealangalla ja valkoisenhohtoisilla helmillä ja johan alkoi luistaa!


Pujotin helmiä siimaan ja otin yhden helmen mukaan aina joka toiseen ketjusilmukkaan. Hopealanka oli jotain kaapin kätköistä löytynyttä kirjontalankaa ilmeisesti ja siima Tiimarista, samoin helmet. Tällä mennään sitten juhliin. Olen valmis!


PS. Yritin ottaa myös sellaisia kuvia, missä tämä systeemi roikkuisi kädessäni luonnollisen näköisesti ja vieläpä jotain kivaa taustaa vasten. Mutta arvatkaa vaan kuinka hankalaa on toisella kädellä pitää laukkua ja toisella kädellä ottaa kuvaa siitä omasta toisesta kädestään... Näin hankalaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti