tiistai 5. maaliskuuta 2013

"Muttakun mä haluan ja tarviin ja niin"

Tosiaan. Käsityöt eivät etene toivotussa tahdissa koska opiskelut, ompelukoneen ongelmat (jotka kyllä luulen korjanneeni), liian suuri luomisen tuska ja ajan puute noin muutenkin. Siispä lähdin ostoksille.

Okei, tätä himoitsin (peräti) viikon. Sitten koitti sunnuntai, kun piti tämä kirja hakea halvalla (16,90!!! Akateemisessa taisi olla 30 hujakoilla). No, alekirjakauppa oli kiinni. Odotellaan seuraavaa mahdollisuutta; tiistai. Ei, kaupasta ei enää löydy kyseistä kirjaa! Täysi masennus.

Keskiviikko. "No mä nyt tilaan tän toisen kirjan  kun sen saa halvalla". Sitten kaupungille hoitamaan asioita, ja "jos mä ny varoiks poikkean tonne toiseen alekirjakauppaan"... JA! Sieltähän se löytyi, saman ketjun toisesta liikkeestä samalla hinnalla! Ah riemua ja autuutta. Pakko se oli ostaa koska muuten en olis varmasti sitä ikinä saanut. (Enkä edes tiedä onko tämä kirja niin hyödyllinen ja hyvä että kannatti ostaa muttakun mallit on niiiiin kivan näköisiä.)

Tekstailin asiasta Minatran kanssa, totesi, että voin aina palauttaa sen toisen kirjan. (Niin vissiin). Vastasin tähän, että perustelen sitten itselleni säästäväni koska tästä lähin teen kaiken itse. (Niin vissiin).

Onnistunut päivä siis. Ja kaiken jännityksen jälkeen: Kyseinen kirja oli Joka tyypin kaavakirja II.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti