tiistai 22. toukokuuta 2012

Kodin ehostusta

Tämä on ihanaa aikaa tämä uuden kodin laittaminen. Sulhanenkin on pikkuhiljaa siirtämässä tavaroitaan yhteiseen kotiin, ja koko paikka on enemmän tai vähemmän sekaisin. Kai tämä häihin mennessä jo kodilta näyttää? Toivottavasti.

En saa nyt tähän kuvaa, kun Bluetooth ei vaihteeksi puhelimestani toimi, enkä halua sillä puhelimella näitä päivityksiä kirjoitella käytännön syistä. Meille kuitenkin muutti lisää maatuskoja sisustukseen :) Löysin Kodin ykkösestä aivan ihania Maatuska-sisustustarroja ja tuola ne nyt nököttävät keittiön yhden kaapin ovessa. Tarkoituksena olisi vielä tehdä esimerkiksi Maatuska-tiskirätti yms.

Sitten näihin itse tehtyihin sisustusjuttuihin. Ensinäkin virkkailin parvekkeelle maton. Etsin inspiraatiota, ja törmäsin virkattuun isoäidinneliömattoon Tee-se-itse-naisen sisustusblogissa. Siitäpä innostuin ja aloin virkkailemaan, ja tulos näyttää tältä:


Kuvasta ei muuta parvekkeelta näy, ja mielestäni tuo näyttää vähän hassulta noin rajattuna, mutta kokonaisuudessaan istuu aika hyvin. Kuteet olivat jotain äitin tuomia, ilmeisesti menneessä elämässään lakanan virkaa toimittaneita kangassuikaleita.Hommasimme kankaasta styroksin päälle tehdyn taulun, jonka värisävyt ovat todella.. harmaat. Molemmat olimme sitä mieltä, että se kaipaisi väriä. Kuten alta kuvasta näkyy, kankaassa on metsää, ja aloin operaatio eläimillä täyttämisen. Lähtötilanne oli tämä:Ja tähän toistaiseksi päädyttiin. Ihan muutama väripilkku löytyy tuolta harmauden keskeltä. Löytyisikö ideoita mitä muuta tuonne voisi lisäillä väriä tuomaan? Nuo punaiset pisteet ovat tämänmoisia ilmestyksiä:


Etsin tuon palmikkopöllön ohjetta sieltä sun täältä, kunnes viimein Ravelryn kautta päädyin Ysoldan sivuille. Tein tuossa aamupäivästä nuo kolme kaveria tuohon, ja kiinnitin pöllöt pienellä määrällä ompelulankaa, jos tarve tulee joskus ne poistaa.

Nyt sitten työn alla olisi saada vyö kesämekkoon, että voisin sitä käyttää. Siitä lisää myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Tuohon tauluun voisi sopia vielä puuhun kiivennyt karhu. Tai linnunpönttö.

    VastaaPoista
  2. Hei hyviä ideoita! Pitääpä pitää mielessä kun saan sopivaa lankaa käsiini. Aloin heti jo visioida :D

    VastaaPoista