torstai 10. toukokuuta 2012

Neuletakki pikkutytölle

Ah! Vihdoinkin valmista!

Melko pitkään vaaleanpunaisena myttynä lojuneet pienen villatakin palaset pääsivät muodostamaan kokonaisuuden. Tämä taisi olla ensimmäinen kunnollinen villatakki, jonka olen tehnyt.

Mitä tästä opimme:
1. Saumojen neulominen on vaikeaa. Erityisesti hihojen kiinnittäminen.
2. Ei kannata aina seurata ohjetta turhan tarkkaan. Ohjeen mukaan napinläpireunuksiin piti poimia 72 silmukkaa, mutta kyseinen silmukkamäärä vetää vähän. Olisi pitänyt tehdä enemmän silmukoita.
3. Linnunsilmäpistoilla saa aikaan tosi kivoja koristeita.
4. Jos haluat säästää rahasi, älä eksy nappikauppaan ;) Lastenvaatteisiin on niin ihania nappeja! Nämä sydännapit eivät onneksi olleet edes kalliita, 0,50e/kpl. Nappikaupan innoittamana poikkesin myös naapurikauppa Fidaan ja ostin kirppisnappeja 0,10e/kpl... :) Niistä napeista ehkä lisää myöhemmin, jos joskus päätyvät joihinkin töihin.

Jos joku nyt innostui ja haluaa tehdä samanlaisen, lapsen neuletakin englanninkielinen ohje löytyy täältä. Tein tämän työn nelivuotiaan koolla. Käytin lankana Novitan Bambinoa (vaaleanpunaista, yllättäen), jonka sain lahjoituksena kaveriltani, jotta pystyin tekemään toiselle kaverilleni lahjoitukseksi tämän neuleen.

PS. Kuvien laatu on ehkä huono, koska en jaksanut odottaa, että paremman kameran akku latautuisi ja napsin nämä sitten ikivanhalla pokkarilla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti