keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Kesää!

Kiirettä on pitänyt. Luin pääsykokeisiin, kävin tekemässä kyseisen kokeen ja sen jälkeen olen siirtynyt kohti kotikontuja. Mutta on tässä saatu jotain aikaankin; meinaan tämmöistä:


Viimeistelin tuon viime lauantaina, hirveällä kiireellä ennen kaverin häitä. Olin jättänyt tuon neuleen varaan täysin olkapäiden peittämisen, joten se vain oli saatava valmiiksi. Tuo vasen (oikealta näyttävä) olka näyttää hassulta. Toisella puolella tuo raglanhiha on asettunut paremmin. Ohjeena käytin tosiaan Ravelrystäkin löytyvää That Girl! - summer jacket -mallia. (Tuossa suora linkki ohjeisiin, ei Ravelryn kautta) Takaosasta, joka tässä ei näy, tuli vähän hassun näköinen, mutta ajoi asiansa, ja nyt ennen tulevan lauantain häitä pitäisi vähän muokata sitä takaosaa taitoksilla. Napit ovat Eurokankaasta löytyneitä suloisia ruusunappeja, lankana käytin Marks&Kattensin Eco Bomullia. Olen todella, todella ihastunut tuohon lankaan.

Äiti kävi Virossa. Ja toi tuliaisia! Niistä lisää, kunhan saan ne kuvattua. Karnaluks on aika ihmeellinen paikka, taivas neulojille ja näpertelijöille.

Puikoilla/koukulla on kyllä juttuja. Esimerkiksi Helsinginreissulla ostettu Novitan Bambu-lanka on päässyt hyvään käyttöön tiskirättinä, yksi on jo valmis ja toinen on tuloillaan. Sain myös vihdoin ISOT puikot jotta saan tuosta Dropsin Eskimo-langasta tehtyä himoitsemani laukun. Koukulla taas kännykälle tasku, jonka saa käteen. Mikähän se on suomeksi :D Running armband näin Lontoon kielellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti