perjantai 18. toukokuuta 2012

Valmis juhlalaukku

Kävin tänään vähän shoppailemassa Nappipuodissa ja Tiimarissa. Tässä tulos: siimaa, läpinäkyviä helmiä, punaista rautalankaa, kaksi nipsua (ei niitä muumipeikossa esiintyviä nipsuja, vaan tuollaisia, millä voi kiinnittää asioita), 2 metriä kullanväristä ketjua ja nappi. Vain puolet näistä oli heräteostoksia.
 Aiemmin kirjoittelin juhlalaukun viimeistelystä. Nyt se on valmis näiden tarvikkeiden ansiosta! Nipsut siis kiinnitin laukkuun, ja niihin saa sitten minkä tahansa ketjun kiinnitettyä laukun hihnaksi. Aiemmin testailin kaulakoruja, ja ne sopivat edelleen mainiosti. Myös kultainen ketju sopii tosi hyvin. Kaksimetrisestä ketjusta tulee aika sopiva, pitkähkö hihna, kun se on kaksinkerroin. Tässä siis kuvia aiheesta:


 Niin ja se nappi! Ai herkku! Kuvassa se ei näytä ihan niin hienolta kuin mitä se on oikeasti. Siinä on vadelmia ja mustikoita ja metsämansikoita ja varmaan luumuja nuo isoimmat punaiset pallukat. Nappi oli lasten nappien joukossa, kiinnitin siihen huomiota, kun hain lapsen villatakkiin nappeja. Ihana nappi! Taidan jatkossakin tutkia myös lasten napit. :D Se oli muuten myös viimeinen kappale, että älkää turhaan haaveilko samanlaisesta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti