sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Uutta kotiin

Noniin, nyt olen taas saanut jotain aikaiseksi. Tämä viikonloppu on ollut ihana, olen saanut nauttia pelkästä olemisesta ja neulomisesta. Nimenomaan tuo neulominen aamutuimaan, rauhassa, kahvia siemaillen, on eräs ehdottomasti parhaista tavoista aloittaa päivä, mielestäni. Ja sitten kun kiireettä saa siivota ja laittaa tätä uutta kotia, ihanaa.

Aikaan olen saanut ihan pieniä juttuja, mutta moni projekti on mennyt eteenpäin. Teen monia asioita yhtä aikaa, ja sen takia niitä sitten valmistuu kerralla paljon, pitkänkin ajan jälkeen.

Ensimmäinen juttu, jonka tänään tässä sain valmiiksi, on paikka avaimille. Olen tehnyt aikaisemmin samanlaisen kaverille lahjaksi, ja nyt valmistui itsellekin tuohon koristamaan eteistä. Ohjeet löysin Ravelryn kautta, originaali löytyy täältä. Eilen jo tuota aloitin, mutta tuo Laylockin bloggauksen otsikko (Sunday morning knitting project) sopii kuitenkin aika hauskasti tähän :) Omani valmistuneena ja seinällä näyttää tältä:
Aion toki selittää sulhaselle (ja kaikille muille kävijöille) että tarkoitus olikin tehdä tuollainen joka ei mene joka kulmasta piiloon vaan on vähän erilainen. Totuus kuitenkin on se, että tein yksinkertaisesti hieman liian pienen neuloksen tuonne taakse. Mutta ei se mielestäni pahalta näytä noinkaan. Nuo koukut muuten ovat IKEAn ripustuskoukkuja, joita tulee samassa paketissa verhoklipsujen kanssa. Täällä meillä ei niitä puolen paketillisen verran enempää tarvittu, joten pääsevät hyötykäyttöön. ...Ja kun niitä vielä löytyy ainakin 24kpl kun verhoklipsuja todella tarvitaan lisää...

Toinen, puhtaasti tämän aamun projekti on ollut neulegraffiti jonka sulhaselle pyörään lupasin. Tein ensin 4 kerrosta aina oikeaa, sen jälkeen tuon kuvion sileänä neuleena, ja lopulta pienen kokeilun tuloksena toinen reuna on ensin 4 aina nurjaa ja sitten 4 aina oikeaa. Lankana oli Svarta Fåretin Baby-lankaa (tummansinistä ja turkoosia), jota Lankamaailmasta kaupanpäällisinä olen saanut. Värit ovat kyllä ihania, ja mm. näihin neulegraffitiprojekteihin aivan loistavia.

Kuvassa lankoja ei ole vielä päätelty. Taidan lisätä myöhemmin sitten kuvan, kun tuon olen kiinni paikalleen saanut.

//EDIT//  Kuva tuosta omalla paikalla pyörässä:Pyöräaiheista bloggausta muuten tulossa myöhemmin, kun vaan saan satulanpäällisen tehtyä. Sulho kokosi minulle pyörän, joka on ihana. Niin pyörä kuin sulhanen. Mutta kuvamateriaalia tuosta pyörästä tulossa myöhemmin :)

Puikoilla on muutenkin projekti Tuparilahja siskolle (erinäisiä siivoustarvikkeita yms), sekä esimerkiksi sukkanauha ystävälle. Sen jälkeen pitäisi tehdä myös itselle. Näistä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti