perjantai 13. huhtikuuta 2012

Neulegraffitiprojekti

Taidan tästä nyt aloittaa tämän kirjoittamisen ihan aiheesta eräällä projektilla, joka oli meidän kirjoittajien yhteinen. Neulegraffitit innostivat kumpaakin, ja päätimme siis toteuttaa mekin moisia.


Luonnollisesti omasta työstä tietää enemmän, ja minultakin löytyy nimenomaan siitä kuvia. Tässä vieressä keskeneräinen työ; ajatuksen takana on (jos joku ei symboleja tunnista) Raamatussa oleva kohta 1. Korinttolaiskirjeen luvusta 13; jae 13 "Niin pysyvät nämä kolme: usko, toivo ja rakkaus, mutta suurin niistä on rakkaus." (suoraan muistista lainattu, eli jos niitä kirjoitusvirheitä löytyy, se johtunee itsestäni eikä Pyhästä Raamatusta.)

Minatra asialla
Vaikka tausta kuvassa ei näy hyvin, kerron siitä silti. Käytin Novitan Pretty Baby-lankaa, jossa sävyt vaihtelevat vaaleanpunaisen, -violetin ja valkoisen välillä. Hauskasti kuvion alla oli violetihko pohja, ja kun molemmilta sivuilta poimin silmukat ja tein reunat, ne olivat sen verran vaaleita että näytti siltä kuin tuo keskusta tavallaan loistaisi.Käytiin erinäisten vaiheiden jälkeen kiinnittämässä projektimme Saalemille. Samalla totesimme, että onneksi suomalaiset eivät vain kysele "Mitä sä oikeen teet?" jos joku tekee jotain jännää. Harpoimme nimittäin eestaas ja nojailimme seinään (peittääksemme kiinnitysoperaation) ja vaikka mitä muuta. Ainakin meillä oli hauskaa :D Minatran  työssä taas näkyy oleellisesti tekstissä jo sen ajatus: "Jumala on". Kukin tulkitsee miten haluaa tämän, mutta me ajattelimme paria eri puolta; toisaalta, Jumala on lauseena kertoo oleellisen, ja toisaalta Raamatussa Jumala kertoo yhdeksi nimistään "Minä olen". Tästä sitten kehittelimme eteenpäin ajatusta.

Alla vielä kuvat valmiista ja (lähes) kiinnitetyistä  graffiteista.

E-J:n tuotos kiinnitettynä
Minatran tuotos lähestulkoon kiinnitettynä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti