maanantai 23. huhtikuuta 2012

Keskeneräiset top 5

On ehkä vaikeaa päivittää blogia, jos ei saa mitään valmiiksi. Siispä ajattelin tässä kunnianhimoisesti listata viisi keskeneräistä neuletyötäni, jotta voitte sitten seurata, kuinka kauan kuluu aikaa ennen kuin ne oikeasti ovat valmiita!

Keskityn lähinnä neuletöihin, sillä ompelukoneeseen en ole juuri uskaltanut koskea muutamaan vuoteen. Ehkä innostun jossain kohtaa, sillä sain jopa ompelupöytäni siivottua eilisessä kevätinnossani. Myöskään ompeluohjeiden tulkinta ei ole aina kovin helppoa, siksipä varmaan monimutkaisemmat työt saattaisivat jäädä tekemättä. Onneksi äiti ompelee... ;)

Tässä nyt ne viisi (5) pahinta eli ainoaa enemmän tai vähemmän keskeneräistä neuletyötä:
1. Ohut, tummanharmaa huivi kidmohair-silkki -langasta (Lanka on niin raivostuttavan ohutta 5,5 puikoilla neulottavaksi ja huivin alussa niin järkyttävän paljon silmukoita - muistaakseni n. 250 - että kerralla pystyy tekemään aina vain muutaman kerroksen. Lisäksi pitsineuleeseen kuuluu neljän silmukan yhteen neulomisia, mikä ei ole kovin nopeaa.)
2. Neulotun pupun mekko (Pupulle ei ole niin kovin tärkeää olla pukeutunut, mutta onpa sitä joskus tullut tehtyä pupun mekon etu- ja takakappale. Palojen yhteenkursiminen on vain jäänyt.)
3. Vaaleanpunainen neuletakki lapselle (Lanka loppui toisen hihan loppupuolella. Sain viime viikolla lisää lankaa, joka oli lahjoitus kaveriltani, joten oletettavissa on, että tästä neuleesta voisi tulla valmis piakkoin.)
4. Juhlalaukku, jota olen aiemmin kuvaillutkin täällä blogissa (Se on jo melkein valmis. Pitäisi poiketa Tiimariin tai johonkin askarteluliikkeeseen ostamaan jotain lenksuja, joihin/joilla ihanat hihnat voi sitten kiinnittää laukkuun. Lisäksi puuttuu nappi ja napinläpi.)
5. Pitsibolero kesäksi (Tämä on ollut viimeaikoina näistä projekteista aktiivisin. Valmistunee tällä viikolla. Jos joku suostuu malliksi tai kuvaamaan, saattaa hyvinkin olla mahdollista, että näette kuvia vielä tämän viikon aikana.)

Nih! Siinä ne nyt oli, järjestettynä epätoivoasteen mukaan.

1 kommentti:

  1. On niitä keskeneräisiä oikeasti enemmänkin. :D Kaikkea ei vaan voi edes muistaa...

    VastaaPoista