sunnuntai 5. elokuuta 2012

Häihin valmistautumista

Vastapainona kaikelle järjestelemiselle ja hälinälle olen yrittänyt tehdä jotain käsilläni. Tietysti suurin osa näistä tekemisistä liittyy tavallaan häihin mutta kuitenkin.. Esimerkiksi nämä korit:


Toki, loppujen lopuksi ne päätyvät meidän kylppäriin, mutta nyt saavat toimittaa virkaa hätäensiapupakkausten säilöpaikkoina hääpaikalla. Tarkoitus siis molempiin kerätä yhtä sun toista tarpeellista pientä, joka voi häävieraiden elämää helpottaa - väritöntä kynsilakkaa, siteitä, yhdet sukkahousut, dödöä, ompelupakkaukset.. yms. Lopullinen kokoonpano ei ole vielä päätettynä, se muotoutuu seuraavan viikon kuluessa.

Tein nämä korit Näpsäkästä Seinäjoelta ostamistani luonnonvalkoisista matonkuteista. Koukkuna oli koukku numero x, äitin varastoista kaivettu bambukoukku. Ehkä 7 tai 8. Ohje oli löyhästi SK lehdestä.. hmm.. Ehkä tuo heinäkuun lehti. En jaksa käydä tarkastamassa.

Olen myös innostunut tiskiräteistä. Ehdottomasti teen niitä ja paljon ja levitän tätä hyvää sanomaa, ekologista sanomaa eteenpäin! Ah. No, jos nyt vain tekisi kaappiin talteen ns. jämälangoista, että olisi tarvittaessa tuparilahjoja yms.. :) Nyt pyöräytin äitin jämälangoista (Blend Bamboo) tämännäköisen rätin:


Kuvan väri näemmä taas hiukan vääristää, tuo violetti on hiukan tummempi. Reunoilla siis aina oikein-neuletta, ja keskellä tuota 3o 3n neuletta kerrallaan sen 4 kerrosta, jonka jälkeen taas vaihtuu päinvastoin. Tällä neuleella on varmasti jokin kuvaava nimikin, mutta.. en nyt jaksa sitäkään katsella. Taitaa laiskuus iskeä pahemman kerran :)

Taidan palata taas olympialaisten pariin, ja kohta unten maiden kautta nauttimaan viimeisistä neiti-päivistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti