maanantai 27. elokuuta 2012

Tähtitaivas - virkattu kori

Tämän olen tehnyt jo joskus loppukeväästä, mutta vasta nyt sain aikaiseksi ottaa kuvia kunnon kameralla. Oikeastaan tämä tähtitaivaaksi nimeämäni kori odotteli, josko olisin kirjonut siihen vielä kukkaköynnöstäkin tähtien lisäksi, mutta enpä tiedä - ehkä tässä tapauksessa vähemmän on enemmän ja tämä voisi olla hyvä näin.

Kori olisi tarkoitus lahjoittaa yhdelle ulkomaalaiselle kaverille, kunhan menen käymään. Hänellä on sinisensävyinen huone TOASilta, ja se on vähän kolkko, jos ei ole paljoa tekstiilejä. Niin tässä olisi sitten jotain pehmeää huoneeseen. Ja kevyttä kantaa takaisin kotimaahan sitten kun se aika koittaa.

Kuvista on aina vähän vaikea päätellä korin kokoa (yllätyin E-J:n aiemmin bloggaamien virkattujen korien koosta - ne olivat isommat kuin olin kuvista kuvitellut), joten ajattelin täyttää korin jollain, mikä kertoisi jotain koosta... Käykö lankakerät? Eli alla on kuva siitä, että koriin mahtuu noin kaksi Dropsin Alpaca -lankakerää.

Tällaisia koreja voisi tehtailla varastoon ja käyttää esim. tuparilahjoina, lahjojen pakkaukseen (häälahja tällaiseen ja päälle sellofaania), omien pikkutavaroiden säilyttämiseen tai muuta vastaavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti