lauantai 25. elokuuta 2012

Pienenpienen tytön tossut

 Aattelin, että joku pieni projekti jo kaapissa lymyilevistä langoista olisi kiva. Ja silläpä sitten valitsin heräteostoslanka Dropsin Alpacan ja etsin mieleiseni ohjeen Dropsin ohjeista. Virkatut vauvan tossut oli tosi söpöt. Lopputulos ei ehkä ole yhtä mairitteleva kuin alkuperäisen ohjeen kuvat: pylväät, puolipylväät ja kaksoispylväät on näköjään virkkaussanastossani autuaasti sekaisin, ja lopputulos ei mielestäni ihan täysin muistuta ohjeen töppösiä. Toisaalta ohjeessakin oli mielestäni vikaa, ainakaan suomeksi se ei ihan täysin toiminut (tai sitten en osaa lukea).
Nyt kun tässä vertailen valmiita tossujani tuohon ohjeeseen, olen ilmeisesti jotenkin mokannut myös kukissa, koska ohjeessa limenvärinen kukka näyttää huomattavasti suuremmalta kuin vaaleanpunainen. Itsellänihän lime ja valkoinen kukka ovat täsmälleen saman kokoiset (paitsi toisessa tossussa, jossa valkoiseen kukkaan eksyi yksi ylimääräinen terälehti - toivottavasti se tuo onnea, vähän niinkuin neliapila).
 Tykkään tossuissa tuosta nilkkaremmistä. En sitten tiedä, onko se kovin käytännöllinen, mutta käly kokeilkoon sitten, kunhan tyttö syntyisi ensin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti