keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Jämälankaprojektien innostamia lankaostoksia

Jos on kesken kolme jämälankaprojektia, niissä tietysti käy niin, että jämälangat loppuvat kesken. Lopputulos onkin sitten se, että kolmea jämälankaprojektia kohti on ostettu 5 kerää lisälankaa ja 6 heräteostoskerää. Sen verran lisää, että jämälankaprojekti ehkä saadaan kivasti maaliin ja sitten tietysti vähän ekstraa, ettei uusista keristä jää typerän vähän jämälankaa, vaan että saa jotain oikeasti tehtyä.

Novitan Nallea. Vihreitä keriä oli kaksi, mutta ensimmäinen niistä loppui jo ja täytyi hakea lisää. Tummempi pinkki on vielä työttömäksi jäänyt heräteostos, kun sai 3 kerää kympillä.

Alpakkaa! Tätä tarvitaan vähän yhden jämälankaprojektin loppuun saattamiseen, mutta piti sitten ostaa vähän reilummin, että saa niistä lopuista sitten tehtyä vielä jotain. Värivalikoima Tampereen Lankaideassa oli tässä vaiheessa aika pieni, mutta onneksi sentään näinkin ihania värejä löytyi.

Dropsin Vivaldia tarttui matkaan alekorista kolme kerää. Näistä varmaan tulee jotain kivaa itselle.
Onkin sitten tullut ostettua lankaa ihan kunnolla pitkään kestäneen ostolakon jälkeen. Ehkä näillä pärjää taas jonkin aikaa, ellei sitten jostain projektista lopu taas lanka kesken kaiken!

2 kommenttia:

  1. Kivoja lankoja! Miulle käy usein niin, että kun yritän saada kaapista lankoja käytettyä päädyn ostamaan lisää.. : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se taitaa useimmille helposti käydä. Mutta kai hyvät harrastukset on aina kalliita! :D

      Poista