perjantai 28. maaliskuuta 2014

Valmistujaislahja

Niin, kun tässä saan muutaman pikkujutun hoidettua, voin lisätä CV:ni johonkin osioon mystiset kirjaimet HuK. Se siis häämöttää vielä lähitulevaisuudessa. Kuitenkin kävin tässä viikonloppuna kotona, ja lähes ensimmäisenä äitini oli ihan täpinöissään kysymässä, haluanko valmistujaislahjani etukäteen. Periaatteessa en, mutta kun toinen oli niin innoissaan, että ei sitä kieltäytyäkään voinut.

Lahjaksi paljastui setti, jossa on vyyhdinpuut ja kerijä, sekä tietysti vyyhti villaa. Olen miettinyt, että tarvetta moiselle olisi, ja kerijän ostoa olen suunnitellut pidempään. Siksipä juuri äiti ei halunnut odottaa, eikä haittaa; tarvitsisinkin juuri tässä moisia laitteita.Nyt helpottuu moni asia. Kiitos äiti!

4 kommenttia:

 1. Onnea jo etukäteen valmistumisesta! Mahtavan lahjan olet saanut, kerijälaitteesta miekin haaveilen kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, tämä on jo ollut hyödyksi kun yhden projektin langat onkin vyyhteinä. Ostin ne siis ennen kun sain tämän laitteen, ja harmittelin että langat eivät ehtineet kotiin ennen reissua äitin luo, sielä kun tällaiset olisivat olleet :) Itseasiassa olisin ollut pulassa ilman, nyt kun tarkemmin ajattelee.

   Poista
 2. Mä tuun sitten teille kerimään jatkossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa :D Pidetään oikeen kerijäiltamat.

   Poista