tiistai 29. lokakuuta 2013

Netin ihmeellinen maailma

Tässä aamukahvia hörppiessä ja kandin kirjoittamista vältellessä selasin huvikseni tuota ihmeellistä maailmaa, joka muutaman klikkauksen päässä avautuu. Keskityin tällä kertaa käsityöpuoleen, ja sainkin idean pieneen postaukseen.

Oletteko törmänneet netin neulelehtiin? Itse olen jo pidempään Ullasta hakenut inspiraatiota ja ohjeita. Tämä suomalainen nettilehti on mielestäni mukava lisäys painettujen lehtien sekaan, ja ennen kaikkea ilmainen. Neuleohjeiden lisäksi sivulta löytyy ihan hyödyllisiä tekniikkaohjeita, olen esimerkiksi illuusioneuletta toteuttanut ohjeilla Ullasta, ja monia muitakin juttuja.

Toinen, mihin törmäsin tänään, on Lontoon murteella oleva Knitty. Ohjeet vaikuttavat mielenkiintoisilta ja monipuolisilta, ja kyllä tuoltakin apuja saa moneen juttuun noista jutuistakin. En osaa enempää sanoa tuosta lehdestä, koska tosiaan tänään sen löysin, mutta aion kyllä kahlata vähän syvemmälle.

Tiedätkö sinä jotain muita samankaltaisia, ilmaisia nettilehtiä?

3 kommenttia:

 1. Mulla on tällä hetkellä menossa työ, jonka ohjeen katoin Dropsista. Siellä tuntu olevan paljon kaikenlaista... http://www.garnstudio.com/lang/fi/kategori_oversikt.php

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, Dropsilta kyllä löytyy paljon kaikenlaista ohjetta!

   Poista
  2. Joo, Drops on yks mun suosikeista ohjeiden selailuun. Kai senkin voisi luokitella nettineulelehdeksi? :)

   Poista