sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Viron tuliaiset


Koneeni hajosi. Se on yksi syy hiljaisuudelle puoleltani. Mutta eipä meistä kumpikaan ole turhan paljoa kerennyt päivittelemään, itse olen neulonut ja virkannut jotain juttuja, mutta mikään ei ole täysin valmista. Mutta ne lupaamani Viron tuliaiset..

Tässä vähän kuvaa (josta näemmä puuttuu ainakin yksi sukkapuikko, minne lie jo kadonnut, sekä muutama lankakerä):


Äiti toi mm. puikkomittaa, koon 10 sukkapuikot (joilla neuloin Eskimosta laukkua, joka on huovuttamista vaille valmis, aivan ihanaa tehdä välillä jotain noin isoilla puikoilla!), tuppia puikkojen päihin, tuollaisia.. hmm.. apuhakaneuloja? Mikä lie oikea sana. Sen lisäksi ihania erilaisia lankoja! Kiitos äiti <3

Sain periaatteessa sen juoksujutun valmiiksi. Siis sen jolle en vieläkään ole keksinyt hyvää suomennosta, auttakaa hyvät ihmiset... :D Käytössä totesin vain sen, että jonkunsorttinen lippa päälle voisi olla hyvä, varmasti pitäisi kännykän siististi sisällä.

Lisäksi kohta alkaa tulla urakalla hääpostauksia. Toki jo nuo kutsut on tehtynä ja suunnilleen lähes lähetettynä, mutta sitten kaikki muu. Ajattelin tehdä itsellenikin samansorttisen sukkanauhan kuin kaverille, ja itseasiassa se onkin jo puikoilla ja ensimmäinen mallikerta tehtynä. Jos tällä kertaa saisi vähän nopeammin kuin neljässä kuukaudessa... Pakko saada, aikaa ei ole kuin vajaa kaksi kuukautta (!!). Lisäksi tarkoitus olisi itse tehdä itselle huntu, koska yksinkertaisesti en halua maksaa sitä 80€ hunnusta jota pidän suunnilleen vain vihkimisen ajan. Kaikennäköistä muutakin on tuloillaan, ja varmaan kun äiti saa jotain juttuja valmiiksi (itseasiassa hartiahuivi, aivan ihana, on jo valmiina, pitäisi siitä pistääkkin kuvaa) niin niistäkin tulee jonkunsorttista kuvitusta.

Lähden tänään kohti lapsuusmaisemia Etelä-Pohjanmaalla, töihin, ja seuraavat neljä viikkoa vietän enemmän tai vähemmän 30km EP:n pääkaupungista, ihanassa leirikeskuksessa. Sielä olisi myös tarkoituksena tehdä vähän neulegraffitiprojektia lasten ja nuorten kanssa, jos vaikka jopa innostuisivat. Ehkäpä siitäkin tulee kuvaa tänne blogiin.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti