perjantai 13. heinäkuuta 2012

Sukkanauha numero kaksi


Jep. Näemmä tuo työrupeama vei veronsa, ja en ole oikein hirveästi kerennyt mitään tekemään tässä. Yksi mekko on lähes valmis, ja sitten monta projektia aluillansa. Kuitenkin tämä yksi hääprojekti onnistui valmistumisessa, vihdoin!

Eli toinen tekemäni sukkanauha, tällä kertaa itselleni. Pahoittelen kuvan laatua ja muutenkin tuota asettelua yms. - kuva piti napata nopeasti ja muita alustoja ei oikein ollut, sijaitsen tällä hetkellä vanhempieni kotona ja odottelen että kello lyö sen verran että voin kaasutella kohti Tamperetta. Kuitenkin tässä tuo kuva:


Lankana käytin samaa valkoista Gestal Engiä mitä edelliseenkin projektiin, ja tuo satiininauha on hieman kirkkaamman punaista kuin miltä se tuossa näyttää. Sen pujotukseen en ole ihan tyytyväinen, ja sitä olisi saanut olla hieman enemmän jotta tuo rusettikaan näyttäisi hyvältä. Lisäksi sisälle tehty kuminauhakuja (valkoisesta 25mm leveästä satiininauhasta) on hieman huono - se olisi onnistunut täydellisesti jos en olisi mokannut kuminauhaa pujottaessani ja hukannut sitä kuminauhaa sisälle.. oli pakko avata se saksilla ja sitten uudestaan ommella päälle tuota jäljelle jäänyttä satiinia.

Ah, löysin hääkengät. Koska tuo puhelimeni ei nauti toiminnasta, en nyt saa kuvaa tänne niistä. Mutta ne ovat ihanan valkoiset. Ja toinen positiivinen asia - MINÄ PÄÄSIN SISÄLLE! Eli hain tuolla yliopistolla Sosiaalitieteiden tutkimusohjelmaan, ja pääsin sisälle! En ole tehnyt mitään opintoja etukäteen, vaan ihan puhtaasti pääsykokeilla. Todistin siinä itselleni että pystyn tuohon. ! Tämän todella off-topic kappaleen tarkoitus oli ihan vain jakaa omaa iloani näistä mainituista asioista =D

Ja tosiaan. Minatra on hengailemassa ulkomailla, joten siksi tämä blogin "aktiivinen päivittäminen" on jäänyt täysin niskoilleni. Ja kun nyt en pahemmin ole kerennyt mitään.. No, ehkä nyt kun työt ovat loppu ehdin myös tehdä jotain. Ja viimeistään syksyllä luennoilla! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti