maanantai 21. heinäkuuta 2014

Arkkivihollisesta kohti viimeistä etappia

Vitosetappi valmistui tällä kertaa kaksi päivää (!) ennen deadlinea. Olin kuitenkin netin saavuttamattomissa, joten kuittaus lähti about sen päivän ennen, eli sija ei ollut ihan niin hyvä. Kyseistä sijoitusta en ole vielä saanut selville, Leaderboard kun ei ole päivittynyt pitkään aikaan.. Ehkä siis tässä vielä :)


Värit valehtelevat sopivasti, mutta tuo ensimmäinen kuva on lähempänä todellisuutta. Lankana on Lanitiumin Glitter sock, oli ihan mukava tuttavuus.


Uudet askarrellut sukkaplokit pääsivät myös käyttöön. Ostin Ikeasta tabletin, ja siitä sitten leikkelin parin blokkereita (miten tuo nyt sitten taipuu suomeksi? sock blocker on siis tuo englanninkielinen nimitys). Mallina käytin Succaplokkia, jonka joskus ostin.


Kutosetappikin on hyvää vauhtia käynnissä, tämän dedis on tuolla kuun lopussa. Oikeastaan tarkka kellonlyömä taitaa meillä Suomessa olla ensi kuun puolella, koska muistaakseni jenkeissä se on juuri kuun vaihde puoliltaöin. Tässä on vähän haastetta, onteloneulosta en ollut ennen tätä kokeillut (okei, harjoitustilkkua tikuttelin ennen ohjeen julkaisua varmuuden vuoksi), ja toisaalta näillä helteillä tuplakerroksen neulonta tuntuu välillä kidutukselta. Mutta vaikka moni tuntuu tätä lähes inhoavan, minä tykkään. Hidasta mallin tikuttelu on, mutta ehkäpä jopa valmistuu ajallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti