tiistai 20. toukokuuta 2014

Sitä sun tätä

Kevät on kiireistä aikaa, Minatralla omansa, ja minulla omani. Viimeiset (tai oikeastaan enää viimeinen) kurssi tälle keväälle, ja toisaalta kesän pelit lähenevät, ja työvuorojakin on tullut enemmän. Toisaalta, vaikka tässä onkin kerennyt neuloa, ei kuvaajaa ole ollut mailla halmeilla kun olisi ollut tarvetta. Täten siis valmista on tulossa näytille, kun joskus saadaan miehen kanssa aikataulut edes puolittain yksiin.

Neulerintamalla näyttää kiireiseltä etenkin 1.6->, sillä osallistun nimittäin Tour de Sockiin. Viime vuonna seurailin sivusta, ja nyt sitten uskaltauduin mukaan; jos en saa mitään valmiiksi, onpahan kuusi uutta sukkaohjetta ja samalla tullut tuettua Lääkärit ilman rajoja-järjestöä. Tämän kisan takia meidän vierassänky on nyt sitten täynnä erilaisia lankoja, joista olen suunnitelmat tehnyt eri etapeille. Tästä tullaan siis kuulemaan vielä tulevan kesän aikana, ainakin jotain.

Eilisen hellepäivän vietin suurilta osin parvekkeella neulomassa. Tuo rupeama tuottikin tulosta, ja jotain pientä on tässä hiljalleen tulossa myös näytille - kerrankin jotain, mitä voin ihan itse kuvata. Raportointi jää kuitenkin vähintään huomiselle, koska iltapäivä menee pyörälenkillä uutta harjoitustietokonetta (joo, sykemittarilla on nykyään hieno nimi) testatessa, ja nauttiessa tästä kivasta (muttei liian kuumasta) säästä.

Tällaisella pienellä päivityksellä lupaan omasta puolestani yrittää taas hieman pienentää postausten väliä, ja veikkaan muutenkin että tässä hetken aikaa homma on vastuullani, jossain vaiheessa sitten taas on Minatran vuoro pitää tämä blogi hengissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti