tiistai 13. elokuuta 2013

Jonkunsorttinen Ikea Hack.

Tässä muutamana päivänä meille kotiin on kulkeutunut laatikko. Molemmat ovat olleet täynnä kirjoja miehen kodista, ja niitä on sitten sijoiteltu sinne tänne. Lopulta totesimme, että pakko on saada uusi kirjahylly, ja tällä hetkellä ei ole varaa eikä oikein järkeäkään ostaa mitään todella hulppeahintaista vitriiniä. No, asiaa tutkittuamme ostokohteeksi valikoitui ihan Ikean Kilby-kirjahylly, joka näyttää Ikean sivuilla tältä. Itse en ollenkaan pidä tuosta harmaasta taustasta, ja päätimme tehdä jotain asialle.

Samalla Ikea-reissulla, kun kirjahylly lähti mukaan, nappasin myös Berta Ruta -kangasta, ja siitä se sitten lähti. Liimalla kangas kiinni taustaan ja tausta kiinni hyllyyn. Olen aika tyytyväinen tähän, pienellä (ja halvalla) saa tavaran ilmeen muuttumaan. Tältä tuo lopputulos näyttää yhden hyllyn osalta:


Täyttö on vielä hieman kesken. Tuota kangasta täytyi tosiaan ostaa pari metriä, ja leveyttä tarvittiin noin puolet eli kangasta jäi kivasti jäljelle. Kun saan vihdoin kuvattua valmiin vaatekappaleen, tulee tästä jämäkankaasta valmistetusta tekeleestä hieman enemmänkin tietoa tänne blogin puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti